Website laten maken in Venlo

Wil jij een website laten maken in Venlo? Met Aphelos staat jouw nieuwe digitale identiteit binnen no-time online!  

Webdesignbureau in Venlo

Het maken van een nieuwe website hoeft niet lang te duren… Toch is het één van de grootste irritatiefactors bij bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe website. Deze website kun je dan zelf vervolgens alleen met pijn en moeite aanpassen.  

Zelf werken we met Webflow,een omgeving waarmee we jouw website of webshop bouwen zonder te coderen. Dat werkt een stuk sneller, zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit. Daarnaast kunnen we in Webflow snel aanpassingen maken, zodat je site altijd up-to-date blijft!

Ervaringen

Wat klanten over ons zeggen!

Niet alleen in Venlo, maar ook in de rest van het land hebben we al een aantal mooie projecten af mogen ronden. Staat jouw website er binnenkort ook bij? Jouw tevredenheid is onze #1 prioriteit!

stars

Ik ben van transip naar Aphelos verhuist met mijn website. Mijn snelheid is van 52% naar 90% gegaan!! Super snelle hosting met hulpzame en vriendelijke service.

stars

Ik had een aantal vragen over hoe ik mijn website kan opzetten en ik ben zeer snel geholpen. De prijzen zijn ook competitief met andere services.

stars

Prima hosting, goede support die binnen maximaal 24 uur wel reageert. Redelijke prijs en de snelheid is ook goed.

stars

Snelle webhosting en snelle VPS. Klantenservice is volledig naar wens en alle diensten werken naar behoren.

stars

Snelle levering, en veel persoonlijker dan concurrenten. Aphelos helpt aandachtig tot je probleem is opgelost en beantwoord al je vragen. Heel erg bedankt!

stars

Ik heb een prachtige website laten ontwikkelen door Luuk van Aphelos.

stars

Super, onze microsoft mail bij Aphelos in beheer, alles werkt fantastisch en nog nooit problemen gehad!

stars

Super fijne service, Aphelos beheert ons netwerk en alle computers. Nog nooit problemen gehad, voor vragen kunnen we altijd bij Luuk terecht!

stars

Super website, binnen 6 weken een complete website geleverd gekregen van hoge kwaliteit! Ik kan zelf teksten aanpassen op een makkelijke manier!

stars

Ik had problemen met mijn Wordpress Website. Ik ben snel en goed geholpen en alles werkt weer volledig! Super tevreden!

stars

Fantastische website laten bouwen voor onze hengelsportvereniging! Werkt naar behoren, ook de office 365 mail doet het super!

stars

Ik had problemen met mijn Wordpress Website. Ik ben snel en goed geholpen en alles werkt weer volledig! Super tevreden!

Meer dan alleen websites uit Venlo

We staan niet alleen klaar om je website te bouwen en onderhouden, maar nemen graag jouw gehele IT uit handen. Breng jouw hosting, mailing, Microsoft 365 pakket en netwerkbeheer onder bij één partij, die je volledig ontzorgt. Daarnaast helpen we je ook graag bij vraagstukken rondom automatisering of maatwerkmodules op je website.  

Daarnaast voorzien we je, indien gewenst, graag van een website inclusief (SEO) teksten, fotografie of andere op maat gemaakte content. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Werkwijze

Persoonlijke aandacht en het leveren van hoge kwaliteit websites staan bij ons hoog in het vaandel. Om ervoor te zorgen dat we een website opleveren waar jij 100% achter staat, houden we altijd een vaste werkwijze aan.

1
Kennismaking

Tijdens deze kennismaking leren we elkaar wat beter kunnen. We bespreken de doelstelling van jouw website en krijgen inzicht in jouw voorkeuren en verwachtingen van het traject.

2
Bepalen van behoeften

Vervolgens identificeren wij jouw specifiekebehoeften en vereisten, zodat we de ontwerpvoorkeuren, functies en eventueel andere eisen van jouw website in kaart kunnen brengen.

3
Voorstel

Op basis van dit gesprek komen wij met een passend voorstel, inclusief kosten, verwachte project duur en andere relevante details.

4
Eerste opzet maken

Met jouw goedkeuring van het voorstel beginnen wij aan de eerste opzet van de website. Dit omvat een eerste lay-out van de homepagina en menustructuur.  

5
Verwerken van feedback

Jij beoordeelt de eerste opzet en geeft feedback. Wij passen de website aan op basis van jouw input, dit proces herhaalt zich natuurlijk totdat jij tevreden bent met het resultaat.

6
Live!

Nadat jij de laatste versie hebt goedgekeurd en eventuele aanpassingen zijn verwerkt, lanceren wij de website. Tijd voor een feestje!

Website laten maken in Venlo? Eerst een (online)bakkie!

Wil jij je website laten ontwikkelen door Aphelos? Tof! We gaan graag voor je aan de slag. Plan direct een kennismakingsgesprek in, dan kunnen we samen kijken hoe we jouw onderneming online laten groeien!

Neem contact op!
arrowarrow